sila tinggal jejak untuk dijejak semula

Wednesday, September 11, 2013

Rindu

yep...tak tau nak kata apa..semester dh mula...which means pjj kitorg laki bini pun dah mula...
hati meruntun2 nyanyi lagu rindu.....
tau x, perasaan yang bila huby ckp dia tgh masak lps balik keje ialah scene yang paling x mampu tertanggung dek hati ((eh apa ayat aku ni...).
sedih kemain..selalu suami bila dia balik keje dgn muka penat, ada bini ni haaa smbut dpn pintu...
dgn hugs n kisses...
lps magrib bini dh siap masak, bleh trus makan..
ni dah la sorg2 kt umah, balik keje masak lg..
hailaaa hati..bertabah la...
Ya Allah, mudahkn la everything untuk kami..
ttibe rasa nk wish, kalau la en seben bleh  pindah sni...
alangkah bahagianyaaaaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

Sue Sopian said...

dear.. sabar k..
itu lg menguatkan kasih syg bila berjauhan ni.. saling rindu merindu la katakan.. (eh mcm lirik lagu plak..haha)

Sal~Asyraf said...

tuh la kak sue...
tak terkata perasaannya tuh..
uuuuuuuuuuuuuuuuu..sobsob..doakan itorg..

Our Journey~