sila tinggal jejak untuk dijejak semula

Saturday, November 12, 2011

dilema~ Master in Educational Technology or Master in Information Technology........

Hurm.......di sabtu yang hening ni...
Mula lah kusut nak decide nak mohon course mana kt UTM nih untuk sambung master..
30Nov ni dah tarikh tutup mohon sambung blajar nih..aiseh!!!!
Jumaat nih, habis kelas, kena lari jgk dr cosmopoint tuh ...(fuhhhh, jgn la ada meeting ke hape2 ke....)
nak menghantar segala borang2 yang ada kt UTM tuh...
Hmmm Teaching Permit pun tak buat2 lg ni...aiyoyoyoy..
kang MQA dtg, sy sorg jek lecturer yg tada teaching permit..kehkeh...
uhuuuuuu harus setelkan sume tuh bulan nih jgk..hurm.......fenin...
stresss....
Esok harus list down kan segala apa nak buat the whole week nih...
kalu tak, jwb nya mmg tak buat lah kan....

Isnin ni pun dah hbs cuti midterm kt cosmopoint...
Kena lah kembali bertugas!!!
Siaplah bebudak tuh..esok kne bebel ceramah panjang kt kelas!!..
Sakit kepala, okeh  tanda kertas midterm exam mereka!!!!
Macam tak pernah dtg kelas jek gaya menjawab nya...
Sigh.....

Apalah method nak bg mereka pandai ek...
kalu kecik lg, bleh la cubit ke apa ke...
nih sume dah bleh jd mak bapak org dah...
Sigh, i wish they realize how important is the education to them....

Any idea???

2 comments:

Nor Aimuni Md Rashid said...

Good Luck sal!!!!!

Sal~Asyraf said...

thanks mun!!!! gudluck to awak jgk...wink wink..

Our Journey~